Lediga tjänster

Aktuella tjänster

Sorex har nöjet att erbjuda följande lediga tjänster:


Behov av tjänster idagsläget:

-Platschef i Stockholms området med omnejd

-Arbetsledare till projekt Edsala i Mariefred, projektet pågår 2026 ut


Kommande behov av tjänster under 2024:

-Mättekniker (produktionsmätare)

-2st Platschefer i Stockholm området med omnejd


Platschef:

Gillar du tanken av att vara med på resan att utveckla och utforma ett växande företag så är du varmt välkommen till oss.


Rollen: Som platschef hos oss ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I detta stöds du av Arbetschefen.


Dina erfarenheter: Erfaren arbetsledare eller platschef med några års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten. Du har troligtvis YH-utbildning eller högskoleutbildning, OBS detta är ej ett krav vi ser hellre att du haft en yrkesmässig bakgrund där du nu vill ta ytterligare ett nästa steg. Du driver dina projekt med säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.


Dina egenskaper: Du triggas av ansvar och intensitet, har en förmåga att lätt se helheten i projekten och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.


Vi erbjuder: En ledande roll med goda förmåner i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas, vilja utvecklas och må bra på jobbet.Maila din ansökan till martin.sorman@sorex.se


Kontakta Martin Sörman på martin.sorman@sorex.se eller på 070-7649600 för vidare information.


Vill du vara en del av ett utvecklande och växande företag, skicka en spontan intresseanmälan/CV till Info@Sorex.se